ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΤΗΝ ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/, ΤΟ https://90lepta.com/ ΚΑΙ ΤΟ http://www.cine.gr/ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΟΥΧΟΣ

Γιάννης Μαλούχος
Ο Γιάννης Μαλούχος γεννήθηκε στη Δημητσάνα στις 13 Σεπτεμβρίου 1932. Σπούδασε στη Σχολή Κ. Μιχαηλίδη. Υπήρξε ηθοποιός της σκηνής και παράλληλα της οθόνης. Συνεργάστηκε πολλά χρόνια με το Κ.Θ.Β.Ε.Είναι αδελφός του Βασίλη Μαλούχου. Το 1979 είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Για αρκετά χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή "Εκ βαθέων" στο TV100.
Φιλμογραφία
Τα σαΐνια (1982) [Ιγνάτιος]
Κέρατο... στο κέρατο! (1982)
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)
Ο ποδόγυρος (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Μονά... ζυγά δικά μου... (1979) [Λάζαρος]
Τα παιδιά της πιάτσας (1979) [Γαβρίλης]
Τζακ ο καβαλλάρης (1979) [Αντρέ]
Παύλος Μελάς (1974)
Μια νταντά και τέζα όλοι (1971) [Νίκος]
Ένας χίπυς με τσαρούχια (1970) [Σωτήρης]
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Θωμάς Κατσουλίνος]
Η ανταρσία των δέκα (1970)
Προκόπης, ο απρόκοπος (1969) [Νίκος]
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Κλεάνθης Βεντούρας]
Παίξε μπουζούκι μου γλυκό (1965) [Ναθαναήλ]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965)
Ζωή γεμάτη πόνο (1964) [Λουκάς]
Αυτοί που ξέχασαν το Θεό (1964)
Οι φτωχοδιάβολοι (1964) [Γαβριήλ]
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964) [Κώστας Κωνσταντόπουλος]
Εμείς τα μπατιράκια (1963) [Θανάσης Μπακακάκης]
Αθώα η ένοχη (1963) [Πελοπίδας Χαρίδημος]
Ένας βλάκας με πατέντα (1963)
Τα παλιόπαιδα (1963)
Το πρώτο χτυποκάρδι (1963) [Θανάσης]
Ανάμεσα σε δυο αγάπες (1963)
Τα παιδιά της Μανταλένας (1963)
Αστέρια στο βούρκο (1963)
Σκάνδαλα στο νησί του έρωτα (1963) [Τζώρτζης]
Το τυχερό πανταλόνι (1963) [Χαραλάμπης]
Δέκα μέρες στο Παρίσι (1962) [Βαγγέλης Κατραμής]
Η νύφη τό σκασε... (1962) [Κιτσάρας]
Μην ερωτεύεσαι το Σάββατο (1962)
Άγγελοι του πεζοδρομίου (1962)
Οι αετονύχηδες / Μη βαράτε όλοι μαζί (1962) [Φλώρος]
Οργή (1962)
Πονεμένη μητέρα (1962)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962) [Θωμάς]
Οι επικίνδυνοι (1962)
Φτωχοί κομπιναδόροι (1962) [Ντίντης]
Το καλοκαίρι της οργής (1962)
Οι τρεις σωματοφύλακες (1962) [Αρτανιάν]
Η ελληνίδα και ο έρωτας (1962) [Αδάμ]
Το πιθάρι (1962) [Σωτήρης]
Διαβόλου κάλτσα (1961) [Σωκράτης]
Δουλέψτε για να φάτε / Χαραμοφάηδες (1961) [Λαλάκης (Στέλιος)]
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961) [Άλκης Βρανάς]
Η Λίζα και η άλλη (1961) [Στυλιανός Ιατρίδης]
Λάθος στον έρωτα (1961) ["ραπανάκιας"]
Η Νάνσυ την... ψώνισε (1960) [Γρηγόρης-αδελφός της Νάνσυ]
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960) [γκαρσόνι]
Το κλωτσοσκούφι (1960) [Σταύρος/γκαρσόνι]
Το αγρίμι (1960)[Μάνθος, σερβιτόρος στην πλαζ] 
Το ραντεβού της Κυριακής (1960)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[ταξιτζής, μετέφερε το καπέλο του Θρασύβουλου Περικοκλάδα στο Χασοχώρι]
Κερένια κούκλα (1958)[κάθεται στα αριστερά του Φίλιου Φιλιππίδη στην αποκριάτικη ταβέρνα]
Μανούλα, θέλω να ζήσεις (1957)[σερβιτόρος στην ταβέρνα του κυρ Θόδωρου]
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o giannis malouxos einai poli kalos hhopios me agaph maria.

miss_icetea είπε...

Από τους αγαπημένους μου !

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Μαλούχος γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1932 και ο αδερφός του ο Βασίλης στις 14 Ιανουαρίου 1934.