ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Βέτα Προέδρου
Γνωστή τραγουδίστρια (και ηθοποιός) της μεταπολεμικής νοσταλγικής ελαφράς μουσικής, γεννημένη στις 31 Οκτωβρίου 1936 στη Θάσο. Τακτική συνεργάτις της Ορχ. Ελαφράς Μουσικής του ΕΙΡ. Το 1967 τραγουδούσε στη «Λαλέουσα» του Αρία, το 1976-77 στη «Γωνία» του Χρ. Χαιρόπουλου, κ.λπ. Έχει τραγουδήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες. Σύζυγός της ήταν ο Γιώργος Τζώρτζης.
Φιλμογραφία
Απαγωγή στα τυφλά (1989)
Οι φτωχοδιάβολοι (1964)
Πως περνούν οι παντρεμένοι (1959)
Σταχτοπούτα (1960)
Τα διαμάντια δεν λένε ψέματα (1980)
Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: