ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΦΥΣΣΟΥΝ

Κώστας Φυσσούν
Ο Κώστας Φυσσούν του Δημητρίου γεννήθηκε 1936 στην Πάτρα. Γιος πρόσφυγα από τη Ρωσία που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, μετά τη ρωσική επανάσταση. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Αδελφός του ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν που πέθανε το 2016. Έχει πεθάνει, αλλά δε γνωρίζουμε πότε.
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Happy Day (1976)
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971) [Φεδρινός]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ο δοσίλογος (1970)
Ο νάνος και οι Επτά Χιονάτες (1970)
Αγωνία για τον έρωτα (1969)
Η οργή του αδικημένου (1969)
Μια ιταλίδα από την Κυψέλη [ταχυδρόμος]
Γοργοπόταμος (1968) [Χρήστος]
Εκείνοι που ξέρουν ν' αγαπούν (1968)
Ο Προδότης (1967)
Ψωμί για έναν δραπέτη (1967)
Τώρα που φεύγω απ' τη ζωή (1966)
Αδίστακτοι (1965)
Ένα έξυπνο έξυπνο... μούτρο (1965) [Βάσος]
Η μοίρα του αθώου (1965)
Γλυκιά, γλυκιά μου αγάπη (1965) 
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964)
Το δόλωμα (1964)
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [μπράβος]
Πρέπει να ζήσεις τίμια (1962)
Άντρας είμαι... και το κέφι μου θα κάνω! (1960)
Ο Θύμιος τα`χει 400 (1960)
Λαός και Κολωνάκι (1959)
Ναυάγια της ζωής (1959)
Να ζήσουν τα φτωχόπαιδα (1959)[παρουσιαστής καλλιτεχνικού προγράμματος]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
Μια λατέρνα μια ζωή (1958)
Μια ιταλίδα στην Ελλάδα (1958)[ο καφετζής στο σιδηροδρομικό σταθμό Αιγίου]

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιζει και τον ταχυδρομο στην ταινια μια ιταλιδα απο την Κυψελη.

Ιωάννα είπε...

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του δεν έχουμε?????

Gianna Kalo είπε...

Ουτε ο Κωστας ειναι εν ζωη ...

Σινεφίλ είπε...

Άντρας είμαι... και το κέφι μου θα κάνω! (1960) [ενοχλητικός νέος (σκηνή στό λεωφορείο στήν αρχή τού φίλμ)]