ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ

Πάνος Τουλιάτος
Φιλμογραφία
Τώρα θέλω τώρα (1980)
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980) [Ανδρέας]
Ένα γελαστό απόγευμα (1979) [αστυνομικός]
Η μεγάλη απόφαση (1977)
Εσμέ, η τουρκοπούλα (1974)
Τον αράπη κι' αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [Οδυσσέας]
7 χρόνια γάμου (1972) [Άλκης Νικολάου]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972) [Ανδρέας Μπόμπολας]
Στην Πόλη αγαπηθήκαμε (1972) [Δημήτρης]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Όλα για το παιδί της (1958)

Δεν υπάρχουν σχόλια: