ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΙΑ ΑΒΔΗ


Ντία Αβδή
Σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (1903-1960).  
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)[Αγγελική/υπηρέτρια]
Η αγάπη μας (1968)[ταξιθέτρια]
Ο σπαγγοραμένος (1967) Σταυρούλα
Βίβα Ρένα (1967)[πελάτης ξενοδοχείου]
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Τα δίδυμα (1964)
7 μέρες ψέματα (1963)
Το μεροκάματο του πόνου (1963)

Δεν υπάρχουν σχόλια: