ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panos t ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ

Κώστας Καραγιώργης
Ο Κώστας Καραγιώργης (Άνδρος, 1938- 1989) ήταν ηθοποιός. Έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ' 80 «Το κανάλι των παρανόμων». Συζυγός του ήταν η χορεύτρια Στέλλα Λιβανιου. Γιος του ο επίσης ηθοποιός Νίκος Καραγιώργης. Πέθανε στις 13 Μαΐου 1989 στο Τορόντο, από ανακοπή της καρδιάς .
Φιλμογραφία
Αλεξιπτωτιστής για... κλάματα (1988) [αρχιλοχίας]
Φαντάροι για... κλάματα (1988) [Νικολά]
The... κόπανοι (1987) [Μπάμπης]
Οι Μπάτσοι πουλάνε την Ηρωίνη (1987)
Οι "Πόντιοι" (1986)
Περάστε... φιλήστε... τελειώσατε! (1986) [Πάνος Βοδοσάκης (του Μιχαήλ)]
Αλλος για τον Παράδεισο (1984)
Το παίζω... και πολύ άντρας! (1983) [Θωμάς Καραηδόνης]
Ο άγιος Πρεβέζης (1982) [(μητροπολίτης) Στυλιανός]
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [(γιατρός)]
Εγώ και το πουλί μου (1982)
Ένας κοντός θα μας σώσει! (1981)
Η πολιτσμάνα (1981) [(διοικητής αστυνομικού τμήματος)]
Ο παρθενοκυνηγός (1980) [Πέτρος]
Ανώμαλο Φορτίο (1977) [λοστρόμος]
Επαγγελματίες Ρεμάλια (1976)
Δολοφονήστε τον Μακάριο (1975)
Είδωλα (1975)Ερωτισμός (1974) [Ορέστης Νεγρεπόντης]
Το Κορίτσι και το Αλογο (1973) [Παρης]
Το Συμπόσιο (1973)
Τα χρόνια της οργής (1973)
Ανατομία μιας ληστείας (1973)
Διαμάντια στο Γυμνό σου Σώμα (1972) [Σορόκος]
Επιχείρησις Κραιπε ο Τάφος του Γ`Ράιχ (1972)
Με Φόβο και Πάθος (1972)
Το Κρυφό Σπίτι της Αγγέλας (1972)
Ζωή Χωρίς Χαμόγελο (1971)
Η Ηλιογέννητη (1971)
Επί Εσχάτη Προδοσία (1968) [Γιάννης]
Εκδρομη (1966)
Ο Θάνατος του Αλέξανδρου (1966)
Ουρανός (1962)
Σειρές που έχει πάιξει
Άγνωστος πόλεμος 1971 ΥΕΝΕΔ
Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο 1971 ΕΙΡΤ
Εν τούτω νίκα 1973 ΥΕΝΕΔ
Η τύχη της Μαρούλας 1978 ΕΡΤ
Μια υπέροχη γλωσσού 1977 ΕΡΤ
Μινόρε μιας καρδιάς 1992 ΕΤ2
Το κανάλι των παρανόμων 1989 ΕΤ2
Τρεις κι ο κούκος 1986 ΕΡΤ
Υποψίες 1977 ΕΡΤ
Χωρίς ανάσα 1973 ΕΙΡΤ
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: