ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ

Κώστας Καραγιώργης
Ο Κώστας Καραγιώργης (Άνδρος, 1938- 1989) ήταν ηθοποιός. Έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ' 80 «Το κανάλι των παρανόμων». Συζυγός του ήταν η χορεύτρια Στέλλα Λιβανιου. Γιος του ο επίσης ηθοποιός Νίκος Καραγιώργης. Πέθανε στις 13 Μαΐου 1989 στο Τορόντο, από ανακοπή της καρδιάς .
Φιλμογραφία
Αλεξιπτωτιστής για... κλάματα (1988) [αρχιλοχίας]
Φαντάροι για... κλάματα (1988) [Νικολά]
The... κόπανοι (1987) [Μπάμπης]
Οι Μπάτσοι πουλάνε την Ηρωίνη (1987)
Οι "Πόντιοι" (1986)
Περάστε... φιλήστε... τελειώσατε! (1986) [Πάνος Βοδοσάκης (του Μιχαήλ)]
Αλλος για τον Παράδεισο (1984)
Το παίζω... και πολύ άντρας! (1983) [Θωμάς Καραηδόνης]
Ο άγιος Πρεβέζης (1982) [(μητροπολίτης) Στυλιανός]
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [(γιατρός)]
Εγώ και το πουλί μου (1982)
Ένας κοντός θα μας σώσει! (1981)
Η πολιτσμάνα (1981) [(διοικητής αστυνομικού τμήματος)]
Ο παρθενοκυνηγός (1980) [Πέτρος]
Ανώμαλο Φορτίο (1977) [λοστρόμος]
Επαγγελματίες Ρεμάλια (1976)
Δολοφονήστε τον Μακάριο (1975)
Είδωλα (1975)Ερωτισμός (1974) [Ορέστης Νεγρεπόντης]
Το Κορίτσι και το Αλογο (1973) [Παρης]
Το Συμπόσιο (1973)
Τα χρόνια της οργής (1973)
Ανατομία μιας ληστείας (1973)
Διαμάντια στο Γυμνό σου Σώμα (1972) [Σορόκος]
Επιχείρησις Κραιπε ο Τάφος του Γ`Ράιχ (1972)
Με Φόβο και Πάθος (1972)
Το Κρυφό Σπίτι της Αγγέλας (1972)
Ζωή Χωρίς Χαμόγελο (1971)
Η Ηλιογέννητη (1971)
Επί Εσχάτη Προδοσία (1968) [Γιάννης]
Εκδρομη (1966)
Ο Θάνατος του Αλέξανδρου (1966)
Ουρανός (1962)

Δεν υπάρχουν σχόλια: