ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

Γιάννης Αλεξανδρίδης
Γεννήθηκε το 1933. Έλαβε μέρος σε 92 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ενσάρκωσε πάρα πολλές φορές τον κατώτερο αστυνομικό.
Φιλμογραφία
Οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες (1984) [Σπύρος]
Σερίφης ο 'μηχανοφάγος'(1983)
Ρένα... να η ευκαιρία (1980)
Άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Τρίτη επαφή στο σεξ (1976) [Κώστας]
Βρώμικες κυρίες (1975)
Υποταγή στη σάρκα (1975) [Μιλτιάδης Μαρέτας]
Αιμιλία η διεστραμμένη (1974)
Διεστραμμένοι πόθοι (1974) 
Μιρέλλα η σάρκα της ηδονής (1973)
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1973)
Έρωτας και προδοσία (1972)
Ανήλικες αμαρτωλές (1972)
Κολασμένη φύση (1972) [Γιάννης]
Υπέροχες νύφες...κορόιδα γαμπροί (1972)[αστυνομικός]
Κυνηγημένοι εραστές (1972)[αστυνομικός]
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[γκαρσόνι]
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει (1971)
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971)[αστυνομικός]
Η ζαβολιάρα (1971) 
Ηλιογέννητη (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Ο αήττητος (1971)
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)[γιατρός]
Η αρχόντισσα του κάμπου (1971)[αστυνομικός]
Η κόρη της φόνισσας (1971)
Ο καουμπόϊ του Μεταξουργείου (1971)[Ελληνοαμερικάνος]
Οι εγωϊστές (1971)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971)
Δάκρυα για έναν αλήτη (1971)[παρέα Δαδινόπουλου]
Εθελοντής στον έρωτα (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Η κραυγή της αλήθειας (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971) 
Τα βήματα της φωτιάς (1971)
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[αστυνομικός]
Ο Αστραπόγιαννος (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[κομιτατζής]
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
Αγάπησα μια άγνωστη (1970)[φίλος Δαδινόπουλου]
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης (1970)
Έμπαινε Μανολιό (1970)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970) 
Χριστινιώ (1970) [Λιάς]
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970) [αστυνομικός]
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[ποδοσφαιριστής Πύραυλου]
Ο μπλοφατζής (1969)
Ο παραμυθάς (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)[Κρυπτοχριστιανός]
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)[πατριώτης]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[αστυνομικός]
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)[μεθυσμένος]
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)[Κυριάκος]
Η σφραγίδα του Θεού (1969)
Φίλησε με πριν φύγεις για πάντα (1969)[αστυνομικός]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968)[αστυνομικός]
Ο πεθερόπληκτος (1968)
Κατηγορούμενη απολογήσου (1968)[στη παρέα του Ανδρέα στα μπουζούκια]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968) 
Το κανόνι και τ΄αηδόνι (1968) 
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968) 
Η λυγερή (1968)
Όλγα αγάπη μου (1968)[παρέα Γεωργίτση]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)
Βυζαντινή ραψωδία (1968)
Η ζηλιάρα (1968)[αστυνομικός]
Ο αλύγιστος (1968)[φίλος Φυσσούν]
Η θυρωρίνα (1968)[νέος θυρωρός]
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968)
Ένα κορίτσι αλλιώτικο απ΄τα’ άλλα (1968)[πηγαίνει στο νοσοκομείο] 
5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967)
Ο αχόρταγος (1967)[εργαζόμενος]
Το κορίτσι της οργής (1967)
Η ώρα της δικαιοσύνης (1967)[παρέα Φέρτη]
Ο μόδιστρος (1967)[μπάρμαν]
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)
Κλεμένη αγάπη (1966)
Ο αδελφός μου ο τρελάρας (1966)
Δοσατζού: Επιχείρηση γαμπρός (1966) 
Κλεμμένη αγάπη (1966)[κ. Ελεμόπουλος ή κάτι τέτοιο]
Οι στιγματισμένοι (1966)
Δοκιμασία (1966)
Κούνια που σε κούναγε (1966)[φίλος Βρασιβανόπουλου]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Ενώνει ο πόνος δυο καρδιές (1965)
Μόνο για σένα (1965)
Πάρε το δάκρυ μου (1965)
Αστέρια στο βούρκο (1963)
Το νησί των πειρασμών (1961)
Αντίο ζωή (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Είμαι αθώος (1960)[στο δικαστήριο]
Οι άσοι των γηπέδων (1956)[τραγουδάει με τους διεθνείς]
Λατέρνα,φτώχεια και φιλότιμο (1955)[στο πανηγύρι]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1933.

athanasios krokidis είπε...

καλησπερα ,,πιστευω το ''αγρια νιατα"'.του νικου φωσκολου --στο ρολο του λευτερη ο γιαννης αλεξανδριδης ----δεν ξαναπαιξε ουτε φαινεται πουθενα αλλου -κατοπιν --...εδω εχει γινει μεγαλο λαθος σε πολλα ρετρο σαιτ και τοποθετουνε καποιον αλλον βεβαια το πραγμα τελειως αταιριαστο ...