ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗΣ

Θόδωρος Κατσαδράμης
Γεννήθηκε το 1929 στην Δόξα Αρκαδίας. Σπούδασε τη Δραματική Σχολή "Θεάτρου Τέχνης" Κάρολου Κουν.Αποφοίτησε το 1954. Πρωτοεμφανίζεται το 1954 με το "Θέατρο Τέχνης" και στην πορεία διοχετεύει το ταλέντο του τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Υπήρξε σεναριογράφος του κινηματογράφου. Διετέλεσε μέλος του Σ.Ε.Η. Παντρεύτηκε σε πρώτο γάμο την ηθοποιό Αγγέλικα Καπελλάρη και σε δεύτερη την Καίτη Παπανίκα με την οποία χώρισε το 1992.
Φιλμογραφία
Ταξίδι στη Μυτιλήνη (2010)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Κραυγές στον άνεμο (1979)
Επικίνδυνη νύχτα (1974)
Το σφάλμα (1974) [Γιαννόπουλος]

Γυναικοκρατία (1973) [Φώντας Χαϊδεμένος]
Μπουμ ταραταζούμ (1972)
Για μια χούφτα τουρίστριες (1971) [Χαρίτος]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [Γιώργης]
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Θανάσης]
Κρίμα... το μπόι σου (1970)
Να`τανε το 13, να `πεφτε σ`εμάς (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970) ["Γρυλλάκιας"]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [φυλακισμένος]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [Θανάσης]
Η οργή του αδικημένου (1969)
Ο θαυματοποιός (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ξύπνα κορόιδο... (1969) [Λευτέρης Τζουμαράς]
Η εκπομπή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [Μιχάλης Γούναρης]
Το κανονι και τ` αηδονι (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [Χρήστος Τσιμπιρλής]
Τρούμπα 67 (1967) [Μιχάλης]
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966) [δικαστικός κλητήρας]
Ο φόβος (1966)

Η σωφερίνα (1964) [Σπύρος]
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Μπάμπης]
Αγάπη και θύελλα (1961) [υπολοχαγός]
Επικίνδυνη νύχτα (1955)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.openarchives.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: