ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΗΜΩΝ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ


Μεθυμάκης Φιλήμων
Ο Φιλήμων Μεθυμάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1925 και πέθανε ξαφνικά από εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 53 ετών και κηδεύτηκε στις 21/2/1978. Αυτοδίδακτος ηθοποιός που πρωτοεμφανίστηκε στο Στρατιωτικό Θέατρο του Γενικού Επιτελείου Στρατού το 1949. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1956. Εργάστηκε σε πολλούς θιάσους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τόσο της πρόζας όσο και της μουσικής σκηνής.
Φιλμογραφία
Τα λιονταράκια (1974)
Πιο τρελοί και απ` τους τρελούς (1972)
Μια νταντά και τέζα όλοι (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια
(1970)
Ένας χίπυς με τσαρούχια (1970)
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969)
Θου Βου φαλακρός πράκτωρ (1969)[μέλος κινηματογραφικού συνεργείου]
Διπλοπενιές (1966)

Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)
Το βλακόμουτρο (1965)
Όταν η μοίρα προστάζει (1964)
Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (1958)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: