ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''
Κάποιες σελίδες, αντιγράφουν τις αναρτήσεις μου χωρίς να αναφέρουν από που βρήκανε τα στοιχεία τους. Εγώ πάντα μα ΠΑΝΤΑ αναφέρω τις πηγές μου--εαν τυχόν το έχω πάρει από κάπου.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΛΙΛΙΑΝ ΜΗΝΙΑΤΗ

Λίλιαν Μηνιάτη
Γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1937 (αλλού αναγράφεται 4 Απριλίου 1943). Αποσύρθηκε από την υποκριτική για να κάνει οικογένεια κι έχει δυο παιδιά. Ζει στο Μαρούσι.
Φιλμογραφία
Ο κόσμος τρελλάθηκε... (1967) [Καίτη]
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966) [Ειρήνη]
Γεύση από έρωτα (1966) [Λένα]
Να ζη κανείς ή να μη ζη; (1966) [Νέλλη Νικολάου]
Με πότισες φαρμάκι (1965)
Ενώνει ο πόνος δυο καρδιές (1965)
Μόνο για σένα (1965) [Ξένια]
Το πρόσωπο της ημέρας (1965)
Φτωχός αλλά τίμιος (1965) [Μαρίνα Λιβιεράτου]
Υιέ μου... υιέ μου... (1965) [Μπίλι Μαυρογιάννη]
Αν έχεις τύχη... (1964) [Μάργκι (Μαργαρίτα)]
Δρόμος χωρίς σύνορα (1964)
Το νησί του έρωτα (1963) [Μιράντα]

12 σχόλια:

DREAMER είπε...

Γνωριζει καποιος αν η συγκεκριμενη ηθοποιος ειναι καλα? Και τους λογους/αιτιες που την εκαναν να αποχωρησει τοσο συντομα απο το σανιδι και το σινεμα? Ηταν ταλαντουχα και πολυ γλυκεια! Αναρωτιομαστε διαφοροι ανθρωποι που να χαθηκε. Δεν ειδαμε ποτε καποιο αφιερωμα για εκεινη στην τηλεοραση, καποια συνεντευξη της εστω.

Ανώνυμος είπε...

Όπως διάβασα σε κάποιο site απο κάποιους που τη γνωρίζουν είναι καλά και ζει κάπου στο Μαρούσι. Αποσύρθηκε από την υποκριτική για να κανει οικογένεια και έχει δυο παιδιά. Επίσης δε θέλει πια να έχει καμία σχέση με το χώρο και ίσως γι αυτό δεν έχει υπάρξει καν ένα ίχνος της πουθενά από τότε...

Blog Class είπε...

Ο λογος αποχωρησης δινεται στην πιο πανω περιγραφη - για να κανει οικογενεια...

Unknown είπε...

Πολύ γλυκιά

Unknown είπε...

εξαιρετική ηθοποιός! Κρίμα που έφυγε από το "σανίδι", είχε πολλά να δώσει ως υποκριτική & ως παρουσία γενικότερα

ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ 13-14 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΣΤΗΡ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ 14 ΕΤΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΒΛΕΜΜΑ , ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
21/03/2020

Unknown είπε...

Ζει όμως? ?? Ελπιζω !!!! όλοι οι υπέροχοι αυτοί ηθοποιοί φεύγουν ένας ένας και είναι αναντικαταστατοι

Georgie55 είπε...

Μα μιλάμε για μια κυρία που θα έχει εγγόνια,αφού είναι γεννηθείσα το'37 δηλαδή σήμερα εν έτη 2020 ετών 83...μπορεί δηλαδή και δυσέγγονα,αφήστε την στην ησυχία της, καλύτερα να την θυμόμαστε ως ηταν, αυτό θα επιθυμεί εξ άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Η χρονολογια γεννησης που βαλατε ειναι λαθος γεννηθηκε το 1942

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελληνική Βικιπαίδεια η ημερομηνία γέννησης αναφέρεται η 13η Απριλίου 1943 και έχει τέσσερα παιδιά. Προφανώς αυτός ή αυτή που το έγραψε κάτι ξέρει περισσότερο!! Δηλαδή σταμάτησε την καριέρα της σε ηλικία 24 ετών μιας και η τελευταία συμμέτοχη της ταινία ήταν το 1967.

Unknown είπε...

Tin LILIAN MINIATI tin Gnorisa apo to YiEMOU YIEMOU optan Anikse to INTERNET Efiga mikros apo tin Elada to 1970 Poli orea Kopela me fovero talento ke omorfia poli goiteutiki kopala As einai kala Nikos FRANKFURT

Unknown είπε...

NA ITHE KALA OPOU KAI AN EISTHE PANTA VLEPO TIS TENIES SAS ke tis eho di ametrites fores.
Nikos Bourtzos