ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΒΙΛΜΑ ΚΥΡΟΥ

Βίλμα Κύρου
Μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου που είχε για πολλά χρόνια δικό της θίασο. Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1924. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή της Μαρίκας Κοτοπούλη. Από το 1950 έως το 1982 έλαβε μέρος σε 17 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Πέθανε στις 1 Φεβρουαρίου 2013.
Φιλμογραφία
Όμορφες μέρες (1970)
Το όνειρο της Κυριακής (1970)
Ο Ντιρλαντάς (1970)
Αγωνία (1969)
Το νυφοπάζαρο (1969)
Οικογένεια Χωραφά (1968) [αμερικάνα]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Τζιπ περίπτερο κι αγάπη (1957) [Κατινιώ]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: