ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΚΟΜΠΑΡΣΑ

Κομπάρσα
Φιλμογραφία
Γυναικοκρατία (1973)[κάτοικος χωριού]
Τα χρόνια της οργής (1973)[στο μνημόσυνο]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δυο φορές (1973)
Η Μαρία της σιωπής (1973)[κάτοικος χωριού]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Ο εχθρός του λαού (1972)[άρρωστη]
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)[συγγενής διασωθέντος]
Γράμμος (1971)
Αννιώ η τσελιγκοπούλα της κατάρας (1971)
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
Το όνειρο της Κυριακής (1970)[καλεσμένη)
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)[μητέρα Γιαννόπουλου]
Ο τελευταίος αιχμάλωτος (1970)[κάτοικος περιοχής]
Η σκλάβα (1970)[κάτοικος χωριού]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[κάτοικος χωριού]
Ο πρόσφυγας (1969)
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969)
Τζέιν Έυρ (1968)
Δεν έχω χρόνο να διαβώ (1968)
Χάιδω (1967)
Πάρε κόσμε (1967)[μητέρα Βέγγου]
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1966)

Κάθε λιμάνι και καημός (1964)
Τα 201 καναρίνια (1964) [Αμαλία]
Η καρδιά της μάνας (1963)
Μας κρύβουν τον ήλιο (1963)
Ο μαγκούφης (1962)
Μάνα κάνε κουράγιο (1962)
Ο ταξιτζής (1962)
Ορφανή σε ξένα χέρια (1962)
Τυφλός άγγελος (1960)
Μια του κλέφτη (1960)
Να πεθερός να μάλαμα (1959)
Κάθ' εμπόδιο για καλό (1958)[στο σταθμό του τρένου]
Το νησί της σιωπής (1958)
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: