ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Γρηγόρης Ευαγγελάτος
Γεννήθηκε to 1938 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στη Σχολή Γρηγόρη Βαφιά. Διέκοψε νωρίς τη σταδιοδρομία του ως ηθοποιός και δημιούργησε προσωπική επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Πέθανε τον Αύγουστο του 2015.
Φιλμογραφία
Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει (2003) [δάσκαλος]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981) [Στέφανος Ευαγγέλου]
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Ο θίασος (1975) [ποιητής]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Θανάση πάρε τ' όπλο σου (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Φώτης Τόνγκας]
Πανικός (1969) [Μιχάλης]
Αγάπη και αίμα (1968)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πεθανε τον αυγουστο του 2015 σε ηλικια 77 ετων